Downloads

Flyer Arturo EP7610 Toplak PDF, 351 kb   download  
 
 

UZIN UTZ FABRIEK

Arturo producten komen uit een nieuwe duurzame fabriek, de groenste fabriek van Nederland. Wilt u meer weten over de nieuwe fabriek van Uzin Utz Nederland bv?

 Meer over de nieuwbouw 
 
 

COLOR COLLECTION

Laat je inspireren door de Arturo Color Collection en bepaal jouw favoriete kleur.

 Ontdek de Color Collection 
 
 

AANMELDING NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van het laatst Arturo nieuws?

 Stuur mij het laatste nieuws 
 
 

Merkliste (0)

 
 
 

Pers

 
 
 

NL, 07.08.2017 - Sterke toplak voor epoxy vloeren

Ook inzetbaar als stofbinder

Arturo EP7610 Toplak

Voor de afwerking van Arturo epoxy gietvloeren, troffelvloeren en bepaalde vloercoatings is een nieuwe sterke toplak beschikbaar. Arturo EP7610 Toplak is transparant en zorgt voor een extra matte eindafwerking. Bovendien is deze toplak ook inzetbaar als stofbinder op minerale ondergronden.

Eigenschappen en voordelen

Met deze toplak is het voortaan mogelijk epoxy vloersystemen af te werken met een sterke toplak die bovendien een extra mat uiterlijk heeft. Een vaak gehoorde wens van eindgebruikers. Naast de slijt- en krasvastheid biedt de toplak een goede chemicaliënbestendigheid en is deze toplak waterdampdoorlatend. Voor een antislip-afwerking is het ook mogelijk deze toplak te combineren met Arturo Antislipkorrels.

Toepassing van de toplak

Arturo EP7610 Toplak is geschikt als afwerking van diverse vloersystemen:

Deze toplak is ook geschikt als stofbinder op minerale ondergronden. Oneffenheden blijven hierbij zichtbaar.

Hoe appliceer je de toplak?

Arturo EP7610 Toplak is eenvoudig en licht verwerkbaar. Bekijk de video met de uitleg voor een goede applicatie van Arturo EP7610 Toplak.

Uiteraard is alle technische informatie (productblad, applicatierichtlijn, chemicaliënbestendigheidslijst, veiligheidsblad, R-waardenoverzicht)  online te raadplegen.

Verbruik

Als Arturo EP7610 Toplak wordt ingezet als toplak, moet 100-120 g/ m2 per laag worden aangebracht. De toplak is toe te passen in één laag. Het is raadzaam twee lagen toe te passen als bij een middelzware belasting. Bij de antislip-afwerking zijn twee lagen altijd noodzakelijk.

Bij de toepassing als stofbinder is het verbruik 100-200 g/m2 per laag. Dit is afhankelijk van de ondergrond. Bij de toepassing als stofbinder wordt geadviseerd altijd twee lagen aan te brengen.

Verpakkingsgrootte en gereedschappen

Arturo EP7610 Toplak is beschikbaar in een set van 4 kg en 10 kg. De A-component wordt geleverd in emmers en de B-component in blik.

Uiteraard is het benodigde gereedschap ook leverbaar via Unipro.

Uitharding

De toplak is overwerkbaar en beloopbaar na 16 uur. Na 3x24 uur is de toplak mechanisch belastbaar en na 7x24 uur is deze ook chemisch en waterbelastbaar.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen over dit nieuwsitem. Neem dan contact met ons op.

Downloads

Flyer Arturo EP7610 Toplak PDF, 351 kb   download