Downloads

Brochure Arturo Color Collection 2.0 PDF, 6.5 mb   download  
 
 

UZIN UTZ FABRIEK

Arturo producten komen uit een nieuwe duurzame fabriek, de groenste fabriek van Nederland. Wilt u meer weten over de nieuwe fabriek van Uzin Utz Nederland bv?

 Meer over de nieuwbouw 
 
 

COLOR COLLECTION

Laat je inspireren door de Arturo Color Collection en bepaal jouw favoriete kleur.

 Ontdek de Color Collection 
 
 

AANMELDING NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van het laatst Arturo nieuws?

 Stuur mij het laatste nieuws 
 
 

Merkliste (0)

 
 
 

Pers

 
 
 

NL, 30.01.2018 - Nieuwste trends in Arturo Color Collection 2.0

Gietvloeren voor elke interieurstijl

In de Arturo Color Collection 2.0 zijn kleuren aangepast aan de nieuwste
trends. Uiteraard behouden we de kleuren die hun kracht door de jaren
heen bewezen hebben.

De laatste trends op interieurgebied zijn voor de gietvloeren van Arturo Unique Flooring vertaald in een prachtige collectie met 80 kleuren. Daarmee krijgen kleur en creativiteit alle ruimte.Arturo Unique Flooring staat voor gietvloeren die een positieve impact hebben op mensen, op hun stemming en hun bezigheden. Tegelijk zorgen Arturo vloeren voor praktisch comfort en een gevoel van kwaliteit en veiligheid.

Arturo Color Collection 2.0
Arturo creëert voor  iedere wens en elke stijl passende mogelijkheden in de Arturo Color Collection 2.0. Een nieuwe vloer kiezen, in de juiste kleur, dat doe je niet zomaar even. Het gaat immers om je persoonlijke leef- of werkomgeving. Arturo adviseert daarom zorgvuldig bij het maken van een keuze.

Arturo Style Compass
Wereldwijde trends in kunst, cultuur, design en interieur zijn vertaald in acht verschillende interieurstijlen. Deze acht interieurstijlen zijn samengebracht in het Arturo Style Compass® met een bijpassend kleurenpalet. Zo kan gemakkelijk de richting van de interieurstijl worden bepaald en de kleur van de gietvloer worden gekozen.

Interieurstijlen: Van Organic over Industrial tot Ethnic
Gietvloeren in het Arturo Style Compass® variëren van bijvoorbeeld Organic met natuurlijke tinten over Industrial met stoere grijs- en blauwtinten tot Ethnic met aardachtige kleuren. Kleurrijke gietvloeren, een natuurlijke uitstraling of zachte pasteltinten bieden de mogelijkheid om de ruimte precies de uitstraling te geven die je voor ogen hebt.

Gietvloeren: Unicolor, met Flakes en in betonlook
Elke interieurstijl in het Arturo Style Compass® heeft een kleurenpalet voor gietvloeren dat zorgvuldig is samengesteld uit vier unicolor gietvloeren, twee gietvloeren ingestrooid met Arturo Flakes en twee gietvloeren in betonlook. De kleuren zijn zorgvuldig afgestemd op de verschillende interieurstijlen.

Arturo Evergreens
Naast de kleuren die speciaal zijn ontwikkeld voor het Arturo Style Compass® zijn er Arturo Evergreens. Basiskleuren die hun kracht door de jaren heen hebben bewezen. Arturo Evergreens zijn er in acht unicolor gietvloeren en acht gietvloeren in betonlook.

Over Arturo Unique Flooring
Arturo Unique Flooring is een merk van Uzin Utz Nederland bv, al meer dan 40 jaar een toonaangevende fabrikant van gietvloeren, vloercoatings en andere kunstharsvloeren. Bij de productie van Arturo producten staan mens, milieu en het reduceren van energiegebruik centraal. De A-component van Arturo gietvloeren bestaat voor 85% uit milieuvriendelijke grondstoffen. Het nieuwe bedrijfspand van Unipro onderschrijft het beleid op het gebied van duurzaamheid en MVO. Er is in dit pand rekening gehouden met de meest actuele ideeën over ‘groen bouwen’.

Kijk op de website:Arturo Color Collection

Downloads

Brochure Arturo Color Collection 2.0 PDF, 6.5 mb   download