UZIN UTZ FABRIEK

Arturo producten komen uit een nieuwe duurzame fabriek, de groenste fabriek van Nederland. Wilt u meer weten over de nieuwe fabriek van Uzin Utz Nederland bv?

 Meer over de nieuwbouw 
 
 

COLOR COLLECTION

Laat je inspireren door de Arturo Color Collection en bepaal jouw favoriete kleur.

 Ontdek de Color Collection 
 
 

AANMELDING NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van het laatst Arturo nieuws?

 Stuur mij het laatste nieuws 
 
 

Merkliste (0)

 
 
 

Pers

 
 
 

Haaksbergen, 10.01.2018 - Nieuwe Vorstand Uzin Utz Group

 

Vanaf 1 januari heeft de Uzin Utz Group een nieuwe Vorstand. Julian Utz en Philipp Utz staan nu aan het roer van de Uzin Utz Group, hiermee is de vierde generatie van de familie Utz aan zet. Thomas Müllerschön zal per 1 mei de onderneming verlaten, de heren Ludin en Leibundgut hebben een nieuwe positie binnen de Uzin Utz Group gekregen.

Julian Utz en Philipp Utz zijn sinds het 100-jarig bestaan van de onderneming in 2011 in verschillende functies en landen werkzaam geweest voor de Uzin Utz Group.

De nieuwe naam voor Unipro, te weten Uzin Utz Nederland is onderdeel van de internationale strategie van de nieuwe Vorstand. Philip Utz, lid van de raad van bestuur en achterkleinzoon van de oprichter van het bedrijf: "In de afgelopen jaren hebben we ons marktaandeel flink kunnen uitbreiden, zowel nationaal als internationaal. We zijn van mening dat er nóg meer potentieel is, dat we beter kunnen benutten als we onze bedrijfsstructuur aanpassen aan de behoeften van de toekomst. De naamswijziging is daar onderdeel van. We creëren daarmee een uniform bedrijfsimago. De nieuwe bedrijfsnaam maakt voor iedereen duidelijk dat Uzin Utz Nederland een volledige dochteronderneming is de Uzin Utz Group. Dat is wel zo transparant. Door de naamswijziging profiteren de dochterbedrijven bovendien beter van de naamsbekendheid van het moederbedrijf.”

 

 

Over de Uzin Utz Group

De Uzin Utz Group is marktleider in totaaloplossingen voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloeren. Het bedrijf heeft meer dan 1.100 werknemers en een geconsolideerde omzet van ongeveer € 279 miljoen (2016). Vrijwel alle producten en machines worden door de groepsmaatschappijen ontwikkeld en geproduceerd. Vervolgens worden deze wereldwijd gedistribueerd. Met de internationaal succesvolle merken Uzin, Wolff, Pallmann, Arturo, codex en RZ is Uzin Utz al meer dan honderd jaar een betrouwbare partner voor vloerenleggers, architecten en bouwbedrijven.

 

Over Unipro (Uzin Utz Nederland)

Unipro levert met de merken Uzin, Wolff, Pallmann, Arturo, codex alles voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloeren. Bijna 60 jaar geleden begon Unipro met de productie van lijmen en groeide snel uit tot een internationale organisatie. Unipro maakt sinds 2004 deel uit van de Uzin Utz Group. Innovatieve productiemethoden, een vakkundig technisch advies en meer dan 100 enthousiaste medewerkers leggen de basis voor perfecte vloeren.