Downloads

Flyer Arturo Elektrisch Geleidende Gietvoeren PDF, 1.1 mb   download  
 
 

UZIN UTZ FABRIEK

Arturo producten komen uit een nieuwe duurzame fabriek, de groenste fabriek van Nederland. Wilt u meer weten over de nieuwe fabriek van Uzin Utz Nederland bv?

 Meer over de nieuwbouw 
 
 

COLOR COLLECTION

Laat je inspireren door de Arturo Color Collection en bepaal jouw favoriete kleur.

 Ontdek de Color Collection 
 
 

AANMELDING NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van het laatst Arturo nieuws?

 Stuur mij het laatste nieuws 
 
 

Merkliste (0)

 
 
 

Pers

 
 
 

NL, 02.06.2016 - Arturo Elektrisch Geleidende Gietvloeren

Betrouwbare oplossingen voor veilig werken

In ruimtes waar gewerkt wordt met gevoelige apparatuur, elektronische componenten of gevaarlijke stoffen kan elektrostatische ontlading desastreuze gevolgen hebben.

Door een goede elektrisch geleidende vloer te installeren wordt voorkomen dat personen die over de vloer lopen opgeladen worden. Daarnaast zorgt een elektrisch geleidende gietvloer ervoor dat de elektrostatische ontlading via de vloer plaatsvindt en niet van mens op machines, gevoelige materialen of gevaarlijke stoffen. De elektrisch geleidende gietvloer wordt als het ware een geleider, die elk elektrisch potentiaalverschil afvoert naar de aarde. Hierbij wordt ook vermeden dat er vonkontlading ontstaat. Kortom, de elektrostatische ontlading (Electro Static Discharge) vindt plaats via de vloer. Vandaar dat deze elektrisch geleidende vloeren ook wel ESD-vloeren worden genoemd.

Arturo Unique Flooring biedt twee vloersystemen met elektrische geleidende gietvloeren: Arturo EP2480 Gietvloer en het nieuwe systeem Arturo EP2490 Gietvloer. De keuze voor het type elektrische geleidende gietvloer wordt bepaald door de functie van de ruimte en de gestelde eisen. 

In de flyer Arturo Elektrisch Geleidende Gietvloeren staan de toepassingsgebieden, informatie over de systeemopbouw en de technische gegevens voor beide type gietvloeren.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op.

Downloads

Flyer Arturo Elektrisch Geleidende Gietvoeren PDF, 1.1 mb   download