UNIPRO FABRIEK

Arturo producten komen uit een nieuwe duurzame fabriek, de groenste fabriek van Nederland. Wilt u meer weten over de nieuwe fabriek van Unipro bv?

 Meer over de nieuwbouw 
 
 

COLOR COLLECTION

Laat je inspireren door de Arturo Color Collection en bepaal jouw favoriete kleur.

 Ontdek de Color Collection 
 
 

AANMELDING NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van het laatst Arturo nieuws?

 Stuur mij het laatste nieuws 
 
 

Merkliste (0)

 
 
 

Pers

 
 
 

NL, 12.12.2016 - Nieuw: Primer in grootverpakking

Arturo EP6500 Primer is een nieuwe primer in het Arturo assortiment. Deze primer is leverbaar in vaten. Ideaal voor grote projecten.

Toepassing

Met Arturo EP6500 Primer heb je een breed inzetbaar product in handen voor een goede voorbereiding van de ondergrond. Dat is immers de start van een goed vloersysteem. Door de primer wordt de ondergrond luchtdicht afgesloten, de ondergrond kan ermee worden uitgevlakt (bij gebruik als schraplaag) en bovendien zorgt het voor een goede hechting van de volgende laag in het vloersysteem.

Arturo EP6500 Primer is geschikt voor gebruik op cement- en gipsgebonden ondergronden. Dit product kan als primer (evt. ingestrooid met zand) worden ingezet onder Arturo kunstharsvloeren. Bovendien kan het gemengd met zand, schrapend worden aangebracht als schraplaag.  Op poreuze ondergronden kan Arturo EP6500 Primer worden toegepast om de zuiging van de ondergrond weg te nemen. Hierdoor wordt voorkomen dat volgende lagen van het vloersysteem wegslaan in de ondergrond.

Eigenschappen

Door de verschillende toepassingen is dit product breed inzetbaar in verschillende vloersystemen zoals Arturo Troffelvloeren, Arturo Gietvloeren en Arturo Coatings.

Uiteraard is Arturo EP6500 Primer oplosmiddelvrij. Daarnaast is de Arturo EP6500 Primer zeer emissiearm. Het product is AgBB gecertificeerd in systeem met de Arturo PU2030 Gietvloer en Arturo PU2060 Gietvloer.

Verpakking

Een set Arturo EP6500 Primer bestaat uit drie vaten. Twee vaten à 200 kg met de A-component en één vat à 200 kg met de B-component.