UZIN UTZ FABRIEK

Arturo producten komen uit een nieuwe duurzame fabriek, de groenste fabriek van Nederland. Wilt u meer weten over de nieuwe fabriek van Uzin Utz Nederland bv?

 Meer over de nieuwbouw 
 
 

COLOR COLLECTION

Laat je inspireren door de Arturo Color Collection en bepaal jouw favoriete kleur.

 Ontdek de Color Collection 
 
 

AANMELDING NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van het laatst Arturo nieuws?

 Stuur mij het laatste nieuws 
 
 

Merkliste (0)

 
 
 

Pers

 
 
 

NL, 10.04.2017 - Aanpassing systeemopbouw Arturo PU7320 Toplak

Doorlopend onderzoek op onze Research & Development afdeling naar onze producten en vloersystemen heeft een nieuw inzicht opgeleverd voor de afwerking van Arturo PU2030 Gietvloer en Arturo Parlare gietvloer. Door een wijziging in de systeemopbouw van Arturo PU2030 Gietvloer en Arturo Parlare kunnen we een beter eindresultaat bereiken.

Systeemopbouw

De wijziging van de systeemopbouw van deze twee types gietvloeren betreft met name de eindafwerking met Arturo PU7320 Toplak (2-C, zijdemat).  

Uit onderzoek is gebleken dat een gietvloer met één laag Arturo PU7750 Toplak (2-C, extra mat) en daarna één laag Arturo PU7320 Toplak (2-C, zijdemat) een beter eindresultaat oplevert ten aanzien van de indrukgevoeligheid.

Door twee verschillende toplagen toe te passen verbetert de sterkte van de toplaag van de uiteindelijke vloer. Dit komt omdat beide toplagen verschillende eigenschappen hebben die elkaar versterken.

Technische adviezen

Met dit nieuwe inzicht zullen we daarom voortaan onze adviezen uitbrengen op basis van de gewijzigde systeemopbouw van Arturo PU2030 Gietvloer en Arturo Parlare Gietvloer.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen over dit nieuwsitem. Neem dan contact met ons op.